Thursday 25 November 2010

Hipermerc'Art 2010

L'altre dia em queixava de que no acabàvem de trobar cosetes massa interessants... sapigueu que va ser fruit d'un moment de debilitat i crítica extrema! però un cop superat aquest estat us porto una proposta cultural per aquesta setmana.

El dijous 25 de novembre, a les 20:00 tindrà lloc a la Sala Vinçon, la inauguració de la nova edició de l'HIPERMERC'ART. Es tracta d'una iniciativa per a joves artistes per tal d'impulsar i difondre el coneixement de l'art contemporani dins un espai de propostes força atrevides i molt interessants. No vaig poder assistir a la passada edició, però d'aquest any no passa! cada dia no es presenta la oportunitat d'adquirir obres d'art a un preu assequible.

Aquest any, l’Hipermerc’Art exposa els treballs d'una seixantena d'artistes, entre els quals vull destacar l'Helena Pielias, artista i amiga, que de ben segur aconseguirà superar les expectatives i els resultats d'edicions anteriors.

Teniu temps fins el 8 de gener per visitar l'exposició...qui ho faci no dubteu en fer-m'ho saber! sempre mola saber que algú llegeix el blog! ;)

sigueu feliços!!






Monday 22 November 2010

Let it fly...

Sempre hi ha àngels per tot arreu, i la moda no en podia ser l'excepció. El passat 10 de novembre, les famoses àngels de Victoria's Secret van tenir cita a NYC per protagonitzar l'esperadíssima gravació de la desfilada que té lloc cada any per l'època de Nadal. 
Haig de reconèixer que no m'agrada especialment els productes de la marca..vull dir...que no em diuen gaire res! però l'esdeveniment en si, és una cita obligada de cada any! Sembla que el món sencer estigui esperant la dosi de sensualitat i luxúria permesa... però ens haurem d'esperar fins al 30 de novembre per veure'n el resultat. Monuments com Adriana Lima o Alessandra Ambrosio seran les encarregades de portar una de les ales més espectaculars que despertaran el desig i les taquicàrdies a més d'un i de dos...
Com que de moment no hi ha imatges de la desfilada, ens hem colat al backstage... No cal dir res més oi?





Credits: carolinesmode.com/fashiongirl


Tuesday 16 November 2010

Reflexions de Metro...


Barcelona té aquestes coses! fins no fa gaire érem un dels paradigmes cool de les ciutats europees, però què ens ha passat? ho hem perdut? no fa massa era font d'inspiració per molts i ara què? hem perdut talent? open-minded?
Què passa amb la feina a Barna Town? les notícies de moda, comunicació i publicitat m'arriben de Madrid (com a molt a prop) i la gent té una necessitat imperiosa d'abandonar la nostra estimada ciutat buscant un futur millor! La veritat és que m'agradaria no pensar com la gran majoria, però és força complicat davant de l'evidència.
Vull pensar que no està tot perdut... encara sóc capaç de trobar coses que em sorprenen mentre passejo pel Born ( per citar un lloc) i/o topar amb ofertes culturals i artístiques de qualitat (de les millors)  però que no sabem perquè... no es comuniquen correctament i acaben passant desapercebudes...! l'únic que sé és que o ens posem les piles o acabarem al cul del món...
 Repte d'aquest post: Necessito una explicació...així que a trencar-se el cap i a ser feliços!!

Wednesday 10 November 2010

From Canada to London...

Com que ens encanten les coses ben fetes, us deixo la col.lecció d'un dels meus dissenyadors It.
Inspirat en la voluntat de crear una dona andrògina, amb un punt de psicodèlia refinada i super femenina, Todd Lynn va saltar a la passarel.la de la passada London Fashion Week.
Com tots sabeu...London calling...again!


















 Pics: LFW