Tuesday, 20 April 2010

La cultura no val res!El post d'avui em fa especial il.lusió perquè m'he aixecat crítica amb la humanitat i em preguntava el PERQUÈ no tenim una tendència de cultura gratuïta en aquest país...potser faria falta posar-nos les piles i obligar a la indústria cultural a crear i promocionar actes que no ens costin els ulls de la cara... o que haguem de sacrificar una part important del pressupost mensual!
No ha de ser tan difícil si molts països europeus ho fan, nO?? Regne Unit, sense anar més lluny, la gran majoria dels museus públics són gratuïts...i si després si vols exposicions temporals o variants...pagues!! però com a mínim tens la possibilitat d'accedir a una "part de la cultura" de manera gratuïta...per algun lloc es comença!

L'altra cosa és que la gent no sabem on buscar cultura, actes, esdeveniments, festes (en general) completament gratuïts! i mestranya perquè en aquests país tenim al fama que ens agradin les paraules "gratis", "regalos", "invitación"...però hi ha poquetes iniciatives que ens ajudin a saber on trobar-la...però això s'ha acabat!! fa molt poquets dies ha nascut una web que us recomano...www.laculturanovalres.com!

Darrera d'aquesta iniciativa hi ha un grup de persones convençudes de que el valor de la cultura no ha d'estar condicionada al preu d'una entrada. Visca tots aquells que som i serem proactius amb la iniciativa!!

No comments:

Post a Comment