Monday 24 May 2010

Deconstruint la publicitat

Les regles del joc estan canviant, és una realitat. La irrupció de les noves tecnologies, la “no” aparició d’spots a la televisió pública i els nous i canviants hàbits de consum ens obliguen als professionals del món de la comunicació a posar-nos les piles i crear noves maneres de promocionar-ho...tot.
Queda clar doncs, que el futur i l’èxit són de les idees; i no de les idees mediocres, sinó de les bones idees. A tots aquells que estem perdent la por a arriscar amb nous (o renovats) negocis ens esperen temps millors.
El repte rau en la total adaptació als nous mitjans i a les tendències. L’internet n’és l’estrella mediàtica...el tenim per tot arreu i a totes hores; m’atreviria a dir que a vegades arribem a extrems malaltissos! No podem negar, però, que és l’altaveu i amplificador de l’estat de salut de milions de gadgets i marques que surten al mercat cada mil.lèsima de segon.
Per primera vegada, podem pretestar les campanyes a temps real, podem saber què pensen els consumidors i actuar amb rapidesa, per tant, a la publicitat no l’hi queda més remei que pujar al carro en moviment i canviar el model arcaic i rebullit al que estem acostumats.
Ja no val l’excusa que l’internet és per les grans empreses, els petits necessitem canviar el missatge. S’ha d’aprofitar la flexibilitat que dóna l’estructura d’una PiME i la fàcil adaptació als canvis...la creació de les àrees de comunicació i la introducció de figures com el community manager estan a l’ordre del dia.
Així doncs, quedeu avisats...la consigna és: fer-nos rics i tirar el país endavant de manera intel.ligent...hi ha d’haver lloc per tots al paradís oi?
Happy monday!!

3 comments:

  1. Ben dit!! És moment per a canviar el xip!! I sobretot em sembla interessant la referència que fas sobre la por de les Pimes a pujar-se al carro de les necessitats comunicatives d'aquesta nova era. Això és un Here We Goooo!!
    Salutacions!

    ReplyDelete
  2. Quin xute d'energia, mossa!
    Està molt bé el teu blog!!!

    Petonets

    Ramon Solé

    ReplyDelete