Tuesday 1 June 2010

El Primavera la sangre altera!


Em vaig quedar curta quan vaig publicar al Facebook les meves ganes boges d'assistir al Primavera Sound '10. L'expressió al mur va ser: "El Primavera la sangre altera" i només arribar a Barcelona...les coses van començar a sortir bé! vam trobar aparcament als dos minuts d'haver arribat (no diré el lloc perquè és secret per l'any que ve ;)i totally free!! a partir d'aquí vam anar in crescendo.
La primera cita a cegues la vam tenir amb Real State, el grup de NYC que va servir de warm up a l'escenari Pitchfork...van començar les primeres San Miguel i va ser necessari treure la chuleta del festival...

Fent senderisme pel Parc del Fòrum ens vam trobar a l'Adidas amb Gentle Music Men, i el seu soft sound..,(per ser fina) mentre esperàvem a Mujeres, una barreja de indie music i Loquillo y los Trogloditas...amazing at all!
El punt de divinismo el va posar Florence+ The Machine, (Florencia para los que la conocemos) qui, amb un dosi alta d'speed, va fer saltar tots els modernos presents al Primavera...a cops de baqueta i amb aquell look místic va autoritzar, a partir d'aquell moment, a fer els concerts amb camisa de dormir!! carn fresca pels coolhunters que "érem" allà...
Amb un kebab a l'estómac (alguns que jo em sé...dos!) ens esperàven The Charlatans, l'icona del britpop i un dels precursors, juntament amb Stone Roses, del moviment Madchester. La nit avançava i no tenies la sensació que portaves 8 hores de bona música i bona companyia...;)
Els nois de la botiga d'animals van despertar la melancolia de la gran majoria i el no-sentit del ridícul de tots aquells que ens encanten les coreografies a lo Nasarre i tot allò que comporti complements pintorescos (geranis al cap del Chris)...va ser apoteòsic!!
Morts de felicitat i cansament vam concedir a Orbital la possibilitat d'expressar els tres primers temes de l'actuació, deixant l'ansietat electrònica per la pròxima cita amb la música en el Sónar '10.
Ja he començat a comptar els dies pel Spring Sound'11...

3 comments:

  1. no podies haver resumit millor la jornada... no era ni l'alcohol allotjant-se mica en mica a les venes... ni el ritme que els braços no podien controlar. Ni tampoc que allò fos com un Portaventura construït a base de decibel·lis... en realitat és la previa d'un estiu amb nom propi que prenia forma de pulsera rosa al canell. un plaer compartir-la amb tú, fló! ;)

    ReplyDelete
  2. I no serà l'últim evento....formem un gran equip! seeehh!;)

    ReplyDelete
  3. Quina Sort!
    Jo no hi vaig anar...mentre llegia les teves linies s'em queia la babeta a tres temps....
    No vas veure els Pixies? Oh! Dios Mio el que em vaig Perdre!
    Miu-Miu!

    ReplyDelete