Thursday 15 July 2010

080 Barcelona Fashion: Day 1...

Tal com vaig prometre, aquesta setmana el blog tindrà una mica més de moviment gràcies a les desenes de fotos, idees i comentaris que se m'han acudit en aquests dos dies...(encara en queda un...).

Engeguem la jornada 080 amb la, per mi, esperadíssima Miriam Ponsa. La dissenyadora de Manresa presentà "Espantaocells", amb dissenys orgànics amb els que ens té acostumats, però afegint tricots i detalls amb làtex que donava un aire sofisticat a tot un projecte artesanal. Una proposta molt cuidada i amb un clar esperit de recuperar l'art manual en les peces. Us penjo l'enllaç del vídeo de la desfilada aquí.

"Luxury" fou la aposta Josep Abril. Sota la màxima de que totes les coses són mudables, imperfectes i incompletes, el dissenyador català vesteix l'home, i com a novetat, una dona amb un look masculí molt aconseguit. La sobrietat i l'elegància són el denominador comú en totes les seves creacions.



Montse Liarte va ser la gran descoberta personal. Llum i frescor serien els millors adjectius per definir aquesta col.lecció plena de línies i imatges enfocades i desenfocades. Els it són els bolsos geomètrics de metracrilat i els leggins platejats, encarregats d'il.luminar la peça sencera.



La divertida proposta de Juan Antonio Ávalos va donar el toc de color i estiu a la jornada del dimarts, colors fluors barrejats amb accessoris medievals, globus de colors i una estètica molt californiana donen forma a Tropical Knight. Val a dir, que la presència de la mediàtica model Bimba Bosé va saturar les entrades a la desfilada i al Photocall ;) Tot un èxit...



Cardona Bonache, el duet de dissenyadors, han sigut fidels a les seves línies geomètriques i una paleta modesta de colors, (no ho dic en negatiu), han aconseguit unes línies molt femenines on hi predomina un volum i moviment moderat.



Com ja us vaig avançar a l'últim post, Manish Arora és un dels dissenyadors més internacionals de la 080 i va ser la figura més esperada, la posada en escena va ser espectacular, plena de brillantor, colors estridents i inspirat en una col.lecció Art Déco característica dels 20' i 30's. les cunyes d'escàndol van fer trontollar més d'una top, però això no va treure que entressin unes ganes boges de tenir-ne unes...



ufff...no donem l'abast eh? aquesta nit més 080...mentrestant...sigueu feliços!

7 comments:

  1. woooow!! veus? així no sap tant de greu haver-m'ho perdut ;)

    ReplyDelete
  2. OMG!!! sense paraules... impressionant!

    ReplyDelete
  3. Nenes, estigueu preparades perquè d'aquí una estoneta...més 080!! jijiij...merciiii pels poooosts!;)

    ReplyDelete
  4. Gracias por esta entrada!no he necesitado ir para estar allí! y Ya se que autoregalarme!! algo de Montse Liarte, gran descubrimiento, si señor!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. a veure si passem del dia 1,jejeje

    ReplyDelete