Saturday 11 September 2010

The Dream...


He estat dies pensant en si valia gaire la pena dedicar una entrada al rumor d'aquestes últimes setmanes..(bàsicament perquè el 99'9% dels blogs del món ho han fet...) però ja que sóc una modesta bloggera i em dec als meus seguidors ;))...no ho he pogut resistir.

Allá voy!! Per fi, després de tant de rumor i secretet, tenim nova col.lecció per H&M i aquesta vegada de la mà de Lanvin.

Una vegada més, les campanyes teaser i les estratègies d'impacte guanyen terreny...i en el món de la moda no podia ser diferent. "La incertesa i confusió" va augmentar gràcies a la difusió d'una sèrie de vídeos, fins que el passat dia 9 de setembre es va fer públic el featuring a la pàgina web oficial de la marca.

Haurem d'esperar al 23 de Novembre per veure la col.lecció sencera a les principals botigues; mentrestant haurem de conformar-nos amb fer creuetes al calendari i augmentar les visites al youtube ;DD

4 comments:

  1. ♥h! m'encanta!

    www.enunnuvol.com

    ReplyDelete
  2. A ver, a ver qué tal sale. No me gustaría que quedaran unos Lanvin-patata (por el tema de los tejidos, acabados y eso) sería una pena.

    www.ithunter.org

    ReplyDelete
  3. Hay que tener confianza...está claro que no será lo mismo pero está bien que la grandes firmas se acerquen al pueblo..;P

    ReplyDelete
  4. i a la butxaca dels "encara" estudiants :)

    ReplyDelete