Tuesday 25 January 2011

The Brandery Winter 2011


Chances for Changes és el claim de la nova edició The Brandery Winter. Parlen d'energia, entusiasme i de la necessitat de reinventar-se i aprofitar les possibilitats de canvi. El trade show internacional de moda urbana i contemporània de Barcelona comença amb uns propòsits clars i moltes novetats, dins i fora del recinte firal.

La gran novetat d'aquesta edició és la incorporació de "The Brandery Catwalk"  un seguit de desfilades diàries en horari de saló amb marques com Molly Braken, Nous Vous, Ganesh, Tortuga, Phard el qual  presenta la seva primera col.lecció masculina o Custo Barcelona que llançarà la seva segona línia "Custo Line" a nivell internacional. Segons informa la organització, The Brandery Catwalk proposa un backstage obert al públic. L'objectiu d'aquesta iniciativa és exhibir les peces en "moviment" i oferir als visitants la possibilitat de viure en directe l'atmosfera més... fashion (??) d'aquests esdeveniments.

Ens esperen tres dies de molta activitat, estigueu atent@s...més info aquí.

4 comments:

  1. És una bona notícia que The Brandery comenci a posar-se les piles ratllant el nivell més òptim dels últims anys. De moment, la progressió és positiva i això és bo per a la indústria i sobretot per Barcelona, que necessita esdeveniments i fires de 1er nivell internacional (recordem que la ciutat es troba en el top10 de ciutats més visitades del món).

    De tota manera, espero que els mitjans li dediquin més temps a The Brandery. Aquesta bala va directa a Antena 3, que ha fet una connexió bastant pobre durant la 1era edició del seu informatiu; d'altra banda, no hi ha hagut reportatge....tot el contrari que la fira gastronòmica internacional de madrid, que ha tingut reportatge + connexió. És clar que... escombren cap a casa. No saben res aquests... anda que no!!

    ReplyDelete
  2. La veritat és que aquesta vegada, Barcelona s'ha posat les piles i la fira ha projectat una imatge molt digna i amb més rodatge que en edicions anteriors.. en els pròxims dies, més post amb més info...

    merci perls comms!!

    petons forts!

    ReplyDelete
  3. Oh...que envidia que puedas asistir a THE BRANDERY...disfruta!!


    www.dressed4success.blogspot.com >;-)
    …1KiSS!*

    ReplyDelete
  4. siii, genial lo del catwalk, sinó fos per aixó...

    he fet un video de l'últim dia, catwalk inclosa, clar...

    dieslowdieslow.blogspot.com

    ReplyDelete