Friday 23 July 2010

more front row...

Després de diverses peticions, acabar un projecte, mig cobrar-lo, i solucionar temes pendents, ja puc continuar amb més pics del 080BF...

On estàvem...ah si!! al segon dia...

La jornada no va començar massa bé perquè no vaig tenir la oportunitat de veure la col.lecció de Bibian Blue... prou interessant però cap novetat. Krizia Robustella en canvi, presentava una col.lecció que recordava als mítics "Baywatch"; vermells, grocs i peces tan retros com les ronyoneres i els banyadors de tiro alt i una talla més petita del què toca...



L'estil més minimal definia la proposta de Yiorgos Eleftheriades. Pensant amb la dona més urbana, se centra en la silueta i les formes geomètriques adopten protagonisme. El dissenyador treballa amb dues gammes cromàtiques, i la barreja de textures en els teixits aconsegueixen els volums i les caigudes que recorden al look més hel.lènic.



Alexis Reyna va ser energia, color i desordre ordenat: una explosió en tots els sentits.



Si hagués hagut d'escollir la millor col.lecció del dia, sens dubte hauria sigut la de Junn J. el dissenyador va aconseguir enamorar-me amb les viseres- foulards i el quadres vermells i grisos. L'execució va ser depurada i elegant, cosa que crec que va meravellar a tot el públic. Touché, si senyor!






El segon dia de 080 va acabar amb el projecte de l'estimat i finalment guardonat Manuel Bolaño, que presentà peces barroques i transgresores amb tocs futuristes que transportaven a pelis com Star Wars o similars, seguint amb els colors blancs, blaus i metalitzats taronges.



Aquí us quedeu amb més cosetes.. demà més, que sinó se us farà pesat!! :)

Sigueu feliços!

3 comments:

  1. ooooooooh!
    esperem amb ànsia el 3r dia! ;)

    ReplyDelete
  2. kina llàstima no haver vist en directe aquest segon dia... prometia!!! I want more...

    ReplyDelete
  3. Yo ya quiero un bañador de ésos, clarísimamente! ;)
    http://www.ithunter.org/2010/07/current-obsession-extreme-swimwear/

    Tamara

    ReplyDelete