Tuesday 16 November 2010

Reflexions de Metro...


Barcelona té aquestes coses! fins no fa gaire érem un dels paradigmes cool de les ciutats europees, però què ens ha passat? ho hem perdut? no fa massa era font d'inspiració per molts i ara què? hem perdut talent? open-minded?
Què passa amb la feina a Barna Town? les notícies de moda, comunicació i publicitat m'arriben de Madrid (com a molt a prop) i la gent té una necessitat imperiosa d'abandonar la nostra estimada ciutat buscant un futur millor! La veritat és que m'agradaria no pensar com la gran majoria, però és força complicat davant de l'evidència.
Vull pensar que no està tot perdut... encara sóc capaç de trobar coses que em sorprenen mentre passejo pel Born ( per citar un lloc) i/o topar amb ofertes culturals i artístiques de qualitat (de les millors)  però que no sabem perquè... no es comuniquen correctament i acaben passant desapercebudes...! l'únic que sé és que o ens posem les piles o acabarem al cul del món...
 Repte d'aquest post: Necessito una explicació...així que a trencar-se el cap i a ser feliços!!

2 comments:

  1. Así me gusta!! que exista algo de crítica en los blogs... yo creo que las cosas no se pierden de un día para otro! así que, ni tanto ni tan calvo...ni antes éramos lo más, ni ahora somos lo peor! un besoo XXX

    ReplyDelete
  2. Espero que no hayas pasado entonces por mi blog a escuchar la canción ésta de "Runaway" que tanto me gusta a mí. No es el mejor momento! ;)

    ReplyDelete