Monday 7 March 2011

Something Good Can Work

La veritat és que feia massa dies que no passava pel meu blog i haig de confessar que ho necessitava...! Arrel dels últims contactes que vaig tenir amb el món de la moda i el seu bestiari, vaig decidir que un descans m'aniria bé! 
Vaig quedar desencantada i decepcionada... en aquest blog no només es parla de moda, escric del que em ve de gust, però si que és veritat que és una de les meves passions i part de la meva feina; però he arribat a la conclusió que no puc amb la fauna i flora del mundillo... i a vegades penso que no compensa..!
Algú em pot explicar el perquè molts dels professionals o titelles del panorama de la moda que viuen, treballen i respiren a Barcelona (o les seves rodalies) es dediquen a rajar vilment del sector? a mi m'han ensenyat que no és massa intel.ligent tirar pedres sobre la pròpia teulada... es podria escriure un llibre de la quantitat de tonteries que es poden arribar a escoltar en les interminables cues per entrar als desfiles...
S'ha de ser crític, d'acord. Però fent servir el cervell i el sentit comú i no mesurar les coses en funció dels centímetres dels tacons, la quantitat de còctels gratis o els interminables posts als egoblogs que inunden i saturen la xarxa...!!
En fi... l'actitud ha de ser una altra, això segur! està clar que hem de mirar fora i emmagatzemar bones idees però també saber valorar i buscar el talent d'aquí... així que a posar-se les piles!!
Un regalet de dilluns...




2 comments:

  1. o0ºoº0ºo0ºh! ben dit estoling!

    ReplyDelete
  2. Així m'agrada... que una artista em llegeixi de tant en tant...muxus!!

    ReplyDelete